DSC_0981

Wat is nu juist maatwerk?

De vraag komt wel vaker: wat maken jullie eigenlijk? Wel, meubels en interieurs op maat.

Allemaal goed en wel, maar… wat dan precies ?

Eigenlijk is dat vanalles

Bij m|atelier is iedereen welkom die overweegt zijn of haar interieur aan te pakken, maar met die plannen niet goed weet waar lopen.

Of het nu gaat om een jarenoude collage van magazineknipsels, dan wel om een zelfgemaakte schets, of zelfs om gewoon wat vage ideeën – kom langs, en we bespreken de mogelijkheden. We geven advies op maat van jouw project en werken samen aan een haalbare uitvoering van het initiële idee. Bij m|atelier bestaan er geen standaardafmetingen, geen standaarduitvoeringen: alles is mogelijk, en wij lichten graag toe welke impact de keuze heeft op de look en prijs.

Hiblabel

Wij ontwerpen samen met jou je droominterieur

Vertel ons wat je (niet) wil, en wij zetten dat om naar een haalbare realisatie.

We komen vrijblijvend langs om te luisteren naar je plannen, nemen enkele basisafmetingen en gaan aan de slag om de ideeën visueel vorm te geven. Je zoekt een nieuwe kast voor de inkomhal, en u wil dat die kast netjes op maat van die muur gemaakt wordt, en ook dat er precies in kan wat je erin kwijt wil ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om één enkele kast, of een volledige ruimte in huis.

Matelier 2

Jouw ontwerp, onze expertise

Wij hebben reeds enkele generaties ervaring in het maken van meubels, en informeren ons constant over wat er nieuw is in de wereld van interieur en design. Laat je dus gerust door ons begeleiden in de keuze van materialen en afwerking, we staan graag klaar met advies over hoe je dat droomstuk voor je interieur het best kunt laten maken. Wij zijn jouw vakman, en onze expertise staat ter beschikking van idee tot resultaat.

Zin om jouw projecten met ons te bespreken?

Contacteer ons