mijn verhaal

Hey, ik ben Martine Lemmens, en ik wil je graag meenemen op mijn creatieve reis! Hoewel ik 32 jaar lang in de horeca heb gewerkt, ontdekte ik dat dit niet echt mijn roeping was. Ongeveer 15 jaar geleden besloot ik de sprong te wagen en schreef ik me in voor een Adobe-cursus aan een avondschool.

Dat was het moment waarop mijn creatieve vonk ontstond en die is sindsdien nooit meer gedoofd. Het begon allemaal met het ontwerpen van uitnodigingen voor de verjaardagen van mijn kinderen, en al snel ging ik aan de slag voor geboortes en bruiloften binnen mijn familie- en vriendenkring. Wat begon als een leuke hobby, groeide al snel uit tot een ware passie. En na heel wat overpeinzingen en aarzelingen, heb ik eindelijk de beslissing genomen om mijn creatieve avontuur naar een hoger niveau te tillen en mijn eigen website te lanceren.

Het maken van kaartjes, het creëren van prachtig Raysin (gips)werk en het samenstellen van unieke cadeaumanden brengen me een enorme voldoening. Mijn brein staat nooit stil, zo ben ik altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en ideeën. Dat betekent dat ik eindeloos blijf rondstruinen naar de nieuwste trends en designs.

Ik nodig je uit om mijn website te verkennen en mijn creatieve avonturen met je te delen. Of je nu op zoek bent naar een speciaal kaartje, een prachtig decoratiestuk voor je huis, of een persoonlijk cadeau voor een geliefde. Bij Matelier vind je voor elk wat wils. Laten we samen iets unieks creëren! Liefs Matelier.

CREËREN MET PASSIE, GEVEN MET LIEFDE
Martine Lemmens
Eigenaar
Winkelwagen